fredag 23. august 2013

Fredrikstad, Hvaler, Høk og Rudskogen Motorsenter.

I går fikk jeg en guidet tur rundt i Østfold. Her var det mange fine og svingete veier, og flere hyggelig stopp. 

Utgangspunktet var Statoil ved Mosseporten og der gikk ferden videre for en kaffekopp ved brygga i Fredrikstad. Da lærte jeg også at Fredrikstad er Norges 6. største by.
Når kaffen og praten var over gikk turen videre til Hvaler og Skjærhalden hvor vi fikk servert en utrolig god fiskesuppe. 
Veien utover mot Hvaler var artig å kjøre, med masse flott natur og fine veier. 
Før du kjører gjennom tunnelen over til Skjærhalden bør du ta av eventuelle solbriller og gløtte litt på visiret om du ikke har pinlock. Tunnelen er ca 3500 meter lang og dyp, mørk og kald.  

 Skjærhalden
Utsikten fra Skjærhalden og over til Sandøy
Fiskesuppa

Mette og fornøyde satt vi kursen videre til Høk, der er det MC treff hver torsdag. 


Etter en kaffekopp og MC titting gikk turen videre til Rudskogen Motorsenter som hver torsdag avholder førerutviklingskurs både for nybegynnere og for de mer erfarne. Kurset er i regi av Senior MC.
Jenter deltar gratis på Rudskogen, men må betale for opplæringen man først må ta på Gardermoen!
Det var utrolig mange sykler der så dette er tydeligvis et populært kurs å ta, samtidig som det selvfølgelig er veldig nyttig. 


Nå har klokken blitt mye og jeg har noen mil å kjøre hjem igjen så det var det vi rakk. Det begynner å bli mørkt og kaldt på kveldene og da er det ikke så trivelig å kjøre MC. Men vi fikk med oss mye og det frister med flere turer til Østfold. 

C = Skjærshalden
D = Høk
E= Rudskogen Motorsenter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar